Publicerad den Lämna en kommentar

Hörapparater som ser ut som hörlurar

Under 2022 kommer ett antal olika hörapparater lanseras som har annorlunda design. Här väljer företag som Signia och GN Resound (Jabra) att använda samma utseende som moderna trådlösa hörlurar. Detta för att du skall kunna hitta en modell och form som passar dig och ditt liv. Att många föredrar denna typ av design vet vi. Nu finns det också produkter för dessa kunder. 

Hörapparater som ser ut som hörlurar i olika färger med laddare

Med Signia Active Pro, som lanseras i januari 2022, så får du användarvänlig design som liknar moderna öronsnäckor. De har ett chip som bygger på Signia Xperience vilket gör det lättare att höra i bullriga situationer. De har Bluetooth-anslutning och kan enkelt laddas upp med en laddare som följer med. Laddningen räcker upp till 23 timmar. Du kan enkelt streama ljud direkt från din TV, läsplatta eller telefon till dina Active Pro. Vidare kan du styra dina hörapparater via en app på din telefon. De kan dessutom fjärrjusteras via en app på din telefon av din audionom via Signia Assistant. Nu kan du alltså få avancerade hörapparater som ser ut som sporthörlurar!

Signia Active Pro har en modern design vilken tilltalar många

Kontakta oss gärna på Eartech Hörselkliniker för att få tips och inspiration om nya hörapparater som har en design som du trivs med.

Välkommen till Eartech – Livet är värt att höra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *