Publicerad den Lämna en kommentar

TV-adapter är ett bra komplement till moderna hörapparater

tv_adapter_horapparat

I ett debattinlägg i Vimmerby Tidning tar företrädare för pensionärsorganisationerna PRO och SPF upp problemet med störande bakgrundsljud i sändningar. Användare upplever att, trots nya hörapparater, problem att höra vad som sägs på TV. Detta är ett problem och det är bra att det tas upp. Emellertid finns idag olika TV-adaptrar till moderna hörapparater som underlättar lyssnandet. Dessa strömmar ljudet från din TV direkt till dina hörapparater utan mellankoppling. Alla nya hörapparater har idag TV-adaptrar som kan kopplas till dessa. Ta upp det med din audionom. Det gör det lättare att höra vad som sägs och ljudnivåer kan kan hållas nere. Läs debattinlägget i Vimmerby Tidning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *