Publicerad den Lämna en kommentar

Test av Eartechs hörselskydd för tandläkare

test-horselskydd-tandlakare

Tidningen Cavum, för tandläkarstudenter på Karolinska Institutet, har testat formgjutna hörselskydd för användning inom tandvården. Betyg: Starkt rekommenderad

Nedan följer sammanfattningen från artikeln som publicerades i Cavum (nr 2/2021).

”Efter att ha testat hörselskydden från Eartech nu kan jag säga att det finns en väldigt stor skillnad när man har de. Jag hör mindre störande ljud. Jag hör allt vad patienterna säger. Jag tycker att det är en vanesak och man måste som student börja investera i hörselskydden för att förebygga hörselproblem. Det var lite svårt i början att sätta in dem, men nu känner jag att det är lättare. Innan jag började använda dem märkte jag hur störande ljuden var. Jag brukade ofta få huvudvärk efteråt från alla ljud på kliniken. Nu tycker jag att jag mår bättre efter en heldag på kliniken! Starkt rekommenderad”.

Kontakta oss gärna på Eartech Hörselkliniker om du är intresserad av vilka hörselskydd som passar på er tandläkarklinik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *