Publicerad den Lämna en kommentar

Restauranger med bra ljudmiljö

krogar-ljudmiljo

I Svenska Dagbladet så listar man fem stycken restauranger i Stockholm med bra ljudmiljö. Dessa är: Portal, Brasserie Makalös, Tennstopet, Cassi och Restaurang Hong Kong. Dessa är alla restauranger med en bra ljudmiljö vilket är något som uppskattas av många med nedsatt hörsel. Nedan kan du läsa artikeln i SvD.

Att ha svårt att höra på krogen och på restaurang är väldigt vanligt om man har en hörselnedsättning. Genom att välja en restaurang eller matsal med bra akustik så blir det betydligt trevligare för alla i sällskapet. Det blir lättare att höra vad som sägs och ingen blir, på grund av att man hör sämre, exkluderad. Genom att arbeta med material, absorbenter, avstånd, gardiner, mattor och möbler kan buller reduceras vilket förbättrar ljudmiljön. 

Det är glädjande att Svenska Dagbladet behandlar detta ämne och grattis till de 5 krogarna som lyfts fram i artikeln!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *