Publicerad den Lämna en kommentar

Soundscope för jägare med i ”Halv åtta hos mig” i TV4

I avsnitt 22, säsong 2021, så skjuter entreprenören Carl Anton lerduvor med sina Soundscope iHunt på sig. Se hela avsnittet här. Sekvensen med Soundscope är cirka 2:30 in i programmet.

Soundscope pro-tect iHunt formgjuts för att passa just dina öron

De formgjutna hörselskydden Soundscope är väldigt populära bland jägare och skyttar runt om i Sverige. Hörselskyddan tillverkas utifrån avgjutningar av dina öron. Förmågan att skydda hörseln samtidigt som du hör din omgivning, hör kommunikation i jaktradion samt att du reducerar störande vindbrus är väldigt uppskattade egenskaper med produkten. Du hör också riktningen på ljud bättre genom att mikrofonen är placerad i början av hörselgången. Med Soundscope kommer du också att höra bättre. Förstärkningen på iHunt är cirka 30 dB i maxläget.

Soundscope iHunt – röd är höger öra och blå är vänster öra

När man jagar och skjuter är det viktigt att skydda sin hörsel. Ett skott kan räcka för att få permanenta hörselskador. Genom att alltid använda hörselskydd både på skyttebanan och i skogen kan du minimera risken att få en hörselnedsättning, öronsus och tinnitus. Många skyttar och jägare vittnar om att man tidigt börjat få problem med hörseln. Det är inte ovanligt att man också säger att jag borde använt hörselskydd mer frekvent när jag var ung. Det är dock aldrig försent att börja!

Kontakta oss gärna för mer information om hörselskydd och jakt. Du får också adresser till våra återförsäljare av Soundscope samt hur du kommer i kontakt med dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *