Publicerad den Lämna en kommentar

Presentation hos HRF Enköping

horapparat-enkoping-eartech

Under torsdagen den 4:e november var vi inbjudna till Hörselskadades Riksförbund (HRF) i Enköping och presentera oss och vår verksamhet inom ramen för vårdval i Region Uppsala. Det var en väldigt trevligt och bra möte med många bra frågor. Stort intresse kring speciellt uppladdningsbara hörapparater, framtida möjligheter till distansvård och olika hjälpmedel som kan kopplas till hörapparater och CI-implantat. 

Olika uppladdningsbara hörapparater och hjälpmedel visades upp och demonstrerades

I Region Uppsala har Eartech Hörselkliniker två mottagningar. Vi finns dels i Uppsala (Kungsgatan 43), dels i Enköping (Sandgatan 13B). Patienter som hör sämre kan utan remiss välja att besöka oss eller andra vårdgivare. Hos oss kan du göra ett hörseltest och därefter, om behov finns, prova ut hörapparater och andra hjälpmedel. 

Det var en väldigt bra diskussion hos HRF Enköping om många ämnen inom hörselområdet. Exempelvis arbetstekniska hjälpmedel, vikten och möjligheten att använda slingor, hur laddbara hörapparater fungerar och används samt möjligheter med ny teknik som exempelvis Bluetooth LE (Low Energy) i hörapparater. Vi talade också om vikten att regelbundet testa och följa upp sin hörsel så man inte går länge utan att behandla sin hörselskada. 

Jättetack till HRF Enköping för att vi fick komma och besöka er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *