Publicerad den Lämna en kommentar

Många i VVS-branschen slarvar med hörselskydd

buller-hantverkare

I en artikel i VVS-forum så konstaterar man att det slarvas mycket med hörselskydd i branschen. Speciellt högt kan det låta när man måste använda vinkelslipar och tigersågar. Att man ofta använder plaströr hjälper inte när man stöter på gamla gjutjärnsrör. I artikeln tar man upp riskerna med långvarig bullerexponering vilket kan leda till sämre hörsel, tinnitus och försämrad allmänhälsa. Ett råd är att hitta ett hörselskydd som man verkligen använder. Hela artikeln kan du hitta här: VVS-forum

Att många hantverkare har problem med hörseln är något vi ofta ser på Eartech Hörselkliniker. Tänk på att skydda din hörsel och använd hörselskydd när du exponeras för höga ljud. Kontakta oss gärna för tips och råd kring vilka hörselskydd eller öronproppar som passar på ditt arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *