Publicerad den Lämna en kommentar

Artikel i Expressen om ”osynliga” hörapparater

I dagens Expressen har man en artikel om små hörapparater. Många önskar diskreta hjälpmedel och detta är något som användaren Marianne fått utprovade. Alla ledande tillverkare har idag hörapparater som inte syns och fungerar väldigt bra i olika situationer.

På Eartech Hörselkliniker har vi lång erfarenhet av att prova ut riktigt små hörapparater. Några av våra audionomer har provat ut djupkanalapparater (som är de allra minsta) i över 10 år. Det är viktigt att man har utbildning på att göra riktigt långa och djupa avgjutningar när man arbetar med dessa. Det finns också modeller som man inte behöver göra avgjutningar för. I artikeln ovan nämns Signia Silk som är en sådan modell.

Tveka inte att kontakta oss på 020-121226 eller boka tid direkt på vår hemsida för rådgivning kring riktigt små hörapparater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *