Publicerad den Lämna en kommentar

Hörselskadades Dag 2023 i Enköping

Hörselskadades-dag-enkoping

Hörselskadades dag 2023 i Enköping var en väldigt trevlig dag för att lyfta vikten av hörsel och hörselvård. Dagen arrangerades Hörselskadades Riksförbund (HRF) i Enköping. Denna dag var tillägnad att uppmärksamma och främja förståelse för de utmaningar och behov som människor med hörselnedsättning möter i vardagen. Det var en möjlighet att samla människor från olika bakgrunder och dela kunskap om hörselrelaterade ämnen och även få lite praktiska tips i vardagen.

På Eartech Hörselkliniker visade vi hörapparater och hörseltekniska hjälpmedel

Besökarna hade möjlighet att utforska och prova på olika hörapparater och hjälpmedel som kan göra vardagen enklare för dem med hörselnedsättning. Vi på Eartech Hörselkliniker gav information och råd om hur dessa teknologier kan anpassas för individuella behov. Detta var något som besökarna uppskattade.

Några glada besöker hos oss på Hörselskadades Dag 2023 i Enköping

Hörselskadades dag 2023 i Enköping var en mycket bra möjlighet att sprida medvetenhet och främja förståelse för hörselskadades behov och hjälpmedel för att förbättra det dagliga livet. Tack vare engagerade arrangörer som Hörselskadades Riksförbund i Enköping och deltagande från Eartech Hörselkliniker blev dagen bli en stor framgång och förhoppningsvis bidrog till att förbättra livet för människor som lever med hörselnedsättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *