Publicerad den Lämna en kommentar

Utbildningsdag med Phonak på Södermalm i Stockholm

horselhjalpmedel-arbete

Igår hade vi förmånen att delta i en spännande utbildningsdag och after-work-evenemang med Phonak, en ledande tillverkare av hörapparater och FM-system. Detta evenemang ägde rum Södermalm i Stockholm och den bjöd på en inblick i de senaste innovationerna inom hörteknik från Phonak.

utbildning-roger-lumity
Många frågor och stort intresse kring Lumity hörapparater och Roger FM-system

Eftermiddagen inleddes med en utbildning om Lumity hörapparater, som är kända för sin banbrytande teknologi och förmåga att leverera en högkvalitativ ljudupplevelse för patienter med en hörselnedsättning. Vi fick en detaljerad förståelse för hur Lumity hörapparater fungerar och hur de kan anpassas för att uppfylla patienters individuella behov. Genom informativa presentationer och praktiska demonstrationer erbjöd Phonak en djupgående insikt i de senaste framstegen inom hörapparatteknologi.

Uppladdningsbara Lumity-hörapparater från Phonak

Därefter var det dags att utforska de senaste nyheterna kring Roger FM-system. Dessa system är utformade för att förbättra ljudkvaliteten i olika situationer och är särskilt användbara i möten, konferenser och i undervisningssammanhang. Phonak gav oss en översikt över hur Roger FM-systemen kan integreras i vardagen för att underlätta kommunikationen och öka möjligheten att delta aktivt i arbetslivet.

Denna utbildningsdag och after-work var verkligen lärorik och givande. Vi lämnade evenemanget med en fördjupad förståelse för de senaste teknologiska framstegen inom hörteknik och en uppskattning av Phonaks engagemang för att förbättra livskvaliteten för personer med hörselnedsättning. Det var en dag fylld med kunskap, inspiration och möjligheten att träffa likasinnade individer som delar vår passion för hörselvård och innovation. Tack, Phonak, för en minnesvärd och berikande upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *