Publicerad den Lämna en kommentar

Certified Partner för Phonaks FM-system Roger

eartech-certified-partner

Eartech Hörselkliniker har stolt blivit Certifierad Partner för Phonaks FM-system Roger, vilket markerar ett erkännande av vår expertis inom området. Detta kvalitetsintyg från Phonak bekräftar att vi är specialister på Phonak Roger-produkter och är kapabla att erbjuda skolor och yrkesverksamma personer med nedsatt hörsel en omfattande och skräddarsydd lösning för de utmaningar de står inför när hörapparaterna inte räcker till.

Phonaks FM-system Roger underlättar möten och undervisning för dig som hör sämre

Att bli en certifierad partner för Phonak är en tydlig indikation på vårt åtagande för högkvalitativ hörselvård och vår förmåga att möta de specifika behoven hos personer med nedsatt hörsel. Phonak, som är känt för att leverera avancerade hörselteknologiska lösningar, intygar genom detta partnerskap att vi besitter rätt kompetens och kunskap för att hantera och ge råd om deras produkter.

För skolor och yrkesverksamma personer med hörselnedsättningar är Phonaks FM-system Roger en banbrytande teknologi som förbättrar kommunikationen och underlättar förståelsen i olika ljudmiljöer. Vår certifiering som partner innebär att vi inte bara erbjuder tillgång till dessa avancerade lösningar utan också har den nödvändiga kompetensen för att vägleda och stödja användarna genom hela processen.

Vi är stolta över att ha uppnått denna certifiering och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ hörselvård och skräddarsydda lösningar för att möta de unika behoven hos våra kunder. Genom partnerskapet med Phonak strävar vi efter att förbättra livskvaliteten för dem som lever med nedsatt hörsel genom att erbjuda teknologiskt avancerade och pålitliga produkter och tjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *