Publicerad den Lämna en kommentar

Föreläsning hos HRF i Täby

horsel-taby

Eartech Hörselkliniker AB var i lördags, 17/2, på besök hos Hörselskadades Riksförbund i Täby och höll en föreläsning om hörsel, hörselnedsättningar och olika typer av hörapparater. Vår målsättning var att öka förståelsen för dessa ämnen och sprida kunskap som kan vara till nytta för personer med hörselskador.

forelasning-hrf.Vår audionom Zebastian förklarar vad man ser i ett audiogram

Under föreläsningen delade våra legitimerade audionomer, Zebastian Alsbjer-Aronsson och Jenny Hedlund, med sig av sin expertis och erfarenhet inom området. De berörde viktiga ämnen såsom de olika orsakerna till hörselnedsättning, konsekvenserna av att leva med nedsatt hörsel och hur olika typer av hörapparater kan vara till hjälp för att förbättra livskvaliteten och förbättra hälsan.

horseltest-taby

Väldigt välbesökt möte om hörsel och hörselnedsättningar hos HRF i Täby

Vårt engagemang för att främja hörselhälsa och öka medvetenheten om vikten av bra hörselvård speglades i interaktionen med deltagarna från Hörselskadades Riksförbund. Många frågor och en bra diskussion skapade en interaktiv och lärorik miljö. Att kunna dela kunskap och skapa medvetenhet är avgörande för att minska stigmatiseringen kring hörselnedsättningar och skapa en bra hörselrehabilitering.

Vi på Eartech Hörselkliniker AB är tacksamma för det positiva mottagandet och ser fram emot framtida möjligheter att samarbeta och dela med oss av vår expertis för att stödja dem som påverkas av nedsatt hörsel. Vår strävan är att fortsätta vara en pålitlig resurs för hörselvård och att bidra till en värld där alla kan höra så bra man kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *