Publicerad den Lämna en kommentar

Lansering av Auracast hörapparaten Resound Nexia

auracast-resound

Lanseringen av GN Hearings senaste hörapparat, Resound Nexia, var ett väldigt trevligt arrangemang i Stockholm. Evenemanget lockade audionomer och personal från många hörselkliniker  till en exklusiv presentation av en hörapparat som är kompatibel med den senaste Bluetooth-standarden, Bluetooth Low Energy (LE) Audio, och introducerar den revolutionerande broadcast-tekniken Auracast. Många menar att denna teknik under kommande år kommer innebära en revolution för personer med nedsatt hörsel. 

auracast-nexia

Resound Nexia finns i olika utföranden och former

Under lanseringseventet fick deltagarna en första titt på hur Resound Nexia fungerar genom sin förmåga att ansluta till Bluetooth Low Energy (LE) Audio och dra nytta av Auracast-tekniken. Auracast möjliggör en förbättrad hörselupplevelse på offentliga platser, vilket ger användarna ökad tillgänglighet och klarhet i varierande ljudmiljöer.

ny-horapparat-resound

Nexia finns i en mängd olika färger

En av Resound Nexias mest imponerande funktioner är dess förmåga att prestera i bullriga miljöer. Det gör den till ett bra val för personer som ställs inför utmaningar i svåra ljudsituationer. Vidare erbjuds modeller i små och bekväma utföranden. Det gör att användare kan hitta hörapparater som passar sina individuella behov och preferenser.

Under lanseringen fick besökarna möjlighet att se hur deras patienter kan dra nytta av den avancerade teknologin och de mångsidiga funktionerna som Resound Nexia erbjuder. Representanter från GN Hearing svarade  på frågor och gav detaljerad information om hur Resound Nexia kan integreras i olika livsstilar och möta olika hörselnedsättningar.

snygg-horapparat

Nexia är uppladdningsbara och mycket diskreta

Med lanseringen av Resound Nexia har GN Hearing återigen visat sitt engagemang för att erbjuda högkvalitativa hörapparater vilka går i takt med den senaste tekniken. Resound Nexia representerar idag spännande framsteg inom hörselteknologi och visar hur innovation verkligen kan förbättra livskvaliteten för personer med hörselnedsättning.

Resound Nexia finns tillgängliga hos oss på Eartech Hörselkliniker från och med vecka 10 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *