Publicerad den Lämna en kommentar

Hörseldagar i Örebro 21-22/3

horapparat-orebro

Den 21 och 22 mars 2024 öppnade Eartech Hörselkliniker dörrarna till två inspirerande och givande hörseldagar i Örebro. Här kunde våra besökare lära sig mer om hörsel, upptäcka den senaste teknologin, testa sin hörsel och lära sig hur man tar hand om sin hörselhälsa.

Under dessa dagar kunde besökarna delta i föreläsningar om olika aspekter av sin hörsel och dess betydelse för livskvaliteten. Våra audionomer delade med sig av sin kunskap och erfarenhet, vilket gav en djupare förståelse för hur vi kan vårda och förbättra vår hörsel med olika typer av hörapparater och tekniska hjälpmedel.

bluetooth-le-audio-auracast-horsel

Vår audionom Edvin visade hörapparater med Auracast och hur denna teknik fungerar

Genom spännande demonstrationer av olika produkter kunde besökare få en förstahandsupplevelse av hur moderna hörapparater kan förändra livet för personer med hörselnedsättning. Av speciellt intresse var den nya blåtandstekniken, Bluetooth LE Audio eller Auracast, som fångade stort intresse bland besökarna. 

En av höjdpunkterna var möjligheten att genomföra ett hörseltest. Med professionell vägledning kunde besökare få en klar bild av sin hörselstatus och vid behov få råd om lämpliga åtgärder för att bibehålla eller förbättra sin hörselhälsa.

Det var glädjande att se så många engagerade besökare som tog del av evenemanget och visade stort intresse för att lära sig mer om sin hörsel. Tack till alla som var med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *