Publicerad den Lämna en kommentar

Presentation på Aleris Dalengeriatriken

På onsdagen den 17/11 var vi på Eartech Hörselkliniker inbjudna till Aleris på Dalens sjukhus för att tala om hörapparater och hur man sköter dessa. På mötet var personal från mottagningarna närvarande. Det var läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Väldigt bra diskussioner om hur man kan arbeta för att få våra äldre att höra bättre

Vår audionom Erika går igenom hur hörapparater fungerar och rengörs

Att kunna hantera och göra rent sina hörapparater är viktigt för att få dem att fungera optimalt. Vår audionom Erika gick igenom byte av batteri, domer, vaxfilter och hur man kan kolla att en hörapparat fungerar. Metoder att göra rent hörapparater och hur de fungerar behandlades. 

Klara prioriteringar på avdelning 52 🙂

När man är i extra behov av omsorg är det viktigt att ens omgivning vet hur de hörselhjälpmedel man har fungerar. Stort tack till Aleris Dalengeriatriken för att vi fick komma och presentera för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *