Publicerad den Lämna en kommentar

Eartech talar om hörapparater i Aftonbladet Hälsa

eartech-basta-horapparater

I dagens Aftonbladet (1/3 2022) blir vi intervjuade om hörselskador, vikten av att testa hörseln och vilka hörapparater som finns på marknaden. Man beräknar att cirka 1,5 miljoner svenskar har nedsatt hörsel. Av dessa har drygt en tredjedel fått hjälp med sina hörselproblem. Många väntar länge med att söka hjälp och detta helt i onödan. Märker du att hörseln börjar försämras: sök hjälp och försök genomföra ett hörseltest hos en audionom. Då kan du få tips och råd kring hur du kan höra bättre. Det finns idag många väldigt bra hörapparater på marknaden. Dessa är enkla att använda och du kan koppla dessa till annan elektronik i ditt liv. Läs mer i Aftonbladet Hälsas två artiklar: Artikel 1 och artikel 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *